Aktiver Lyskoder

De Genetiske Frøene til Din Sjels Kosmiske Hage!

«Lyskoder er kodede energimønstre og overføringer, mottatt fra de åndelige rikene.»

Se for deg ditt DNA som et stort jordfelt. Så omfattende at hvis du tok DNA fra trillioner av celler og la det ut fra en ende til en annen, ville det nå Solen og tilbake 70 ganger. Det er vanskelig å fatte at vi har et så omfangsrikt genetisk felt av intelligens i oss. Det som også kan være interessant, er at det meste ikke en gang er aktivert - bare 2% av DNAet vårt har blomstret inn i en hage.

Tenk deg nå at hvert frø som er begravet i jorden er en «Lyskode». Akkurat som plantefrø bærer kodet informasjon, et sett med instruksjoner som er Guddommelig utformet og påtrykt, bærer Lyskoder sitt eget levende språk som informerer oss om naturen og hensikten til vårt Høyere Selv, og Kosmos. Holdt i det eldgamle universelle språket av hellig geometri, farger, lyder, toner og frekvenser, bærer Lyskoder signaturen og minneavtrykkene fra vår sjels mange inkarnerte reiser på dette og andre eksistensplaner. De er frøene til vårt Guddommelige genetiske potensial og inneholder Blåkopien av hele Skapelsen.

Av samme grunn lever de fleste mennesker i en tilstand av hukommelsestap fra fødselen, glemsomme av sine tidligere liv og Guddommelige arv (inkludert deres sjelegaver og formål), er Lyskodefrø «begravd i jorden», inaktive (uspiret). Som plantefrø er de paradoksalt nok latente, men likevel levende potensialer som er fulle av nytte. De hviler, plassert opp mot hele lengden av vårt karbonbaserte, biologiske DNA, og forblir slik til noe bringer dem til live i vår menneskelige bevissthet. Når de aktiveres i vår bevissthet, bringer Lyskoder oss inn i en dypere legemliggjort, resonerende forståelse eller cellulær erindring, av hvem vi er på det individuelle sjelsnivået, hvorfor vi er her, så vel som vår delte Kosmiske Over-Sjel.

Selv om både forskere og akademiske hjerner ville hånet denne påstanden om «Lyskoder», er karbon-DNAet vårt, som er det de fleste opererer fra, bare ett bevissthetsnivå. Det er det noen kaller 3. dimensjons bevissthet. Og akkurat som hvordan vi utvikler oss fra fossilt brensel til solcellepaneler, er vårt DNA i en raskere evolusjonær oppstigningsprosess fra sin karbonbase til den krystallinske lysintelligensen til vårt Høyere Selv. Ettersom denne alkymistiske oppgraderingen tar tak i kvantestoffet vårt, vibrerer cellene våre i økende hastighet. Det er den økte vibrasjonsfrekvensen som gir oss en økt følelse av hvem vi er som Lysvesener som har en menneskelig opplevelse. Vi stiger utover grensene for vår 3D-virkelighet til høyere dimensjoner.

Dette er vanskelig å forestille seg for de fleste og vil raskt bli tilbakevist eller ledd av, av flertallet. Imidlertid trenger man bare å se på resultatene mine klienter har opplevd i sine personlige og eksterne stjernelyshelbredelser, for å finne bevis for denne kvantetransmutasjonen og transformasjonen; for å se at det finnes en ikke-kvantifiserbar intelligens, som opererer utenfor grensene for betinget og innlært logikk. Et skeptisk 3D-sinn vil som oftest oppfatte og finne bekreftelsesskjevhet for å validere dets begrensede og kjente paradigmer. Den har ikke «øyne å se og ører å høre». Man trenger å helbrede og aktivere nok til å overskride grensene for karbonoppfatning. Erfaring åpner til syvende og sist de sensoriske portene!

Din Guddommelige Hage

Forskere sier at vi bare bruker 2% av vårt DNA, og henviser resten til «søppel». Det de ikke vet, er at 98% er et oppbevaringssted for sovende Lyskoder (begravet «sovende» i jorden) og som venter på å bryte inn i vår bevisste bevissthet. «Sprengningen» er aktiveringsprosessen. De Lyskodefrøene begynner å spire. Vår bevissthet utvides, og vi vokser inn i Livets Hage, vi er.

For mange, om ikke de fleste, er helbredelse et første skritt for å aktivere Lyskoder. Helbredelse er prosessen med å fjerne og forvandle, traumeavtrykkene og programmeringen som er pådratt fra dette og tidligere liv (arvet fra våre forfedre). Det skaper kvanterom i vår cellulære biologi for at det krystallinske Lyset til vårt Høyere Selv kan integreres («sprekke») inn i kvantestoffet vårt. Dette er aktiveringen av Lyskodene våre. Etter hvert kommer de til liv. De «spirer» ny bevissthet om hvem vi egentlig er utenfor vår karbonplan, og oppgraderer vår cellulære biologi til det Kaia Ra i boken hennes - The Sophia Code, kaller vårt Guddommelige Genom. Det er virkelig et dramatisk bevissthetskifte, et som for alltid endrer vår oppfatning av oss selv, andre og livet.

Med pågående aktiveringer - fordi det er en reise, og det vil være mange nivåer - blomstrer vårt Guddommelige Genom i økende grad sitt enorme utvalg av geometri, frekvens, farger, duft og, ja lyd, inn i vår bevissthet. Og etter hvert som denne hagen utvides, utnytter vi større mengder av vårt genetiske potensial og sjelegaver. Cellulært husker vi stjernenes eldgamle visdom og kunnskapen og verktøyene til Universet – det levende Lysbiblioteket slik det ligger i de nevnte språkmalene. Vi blir mer kosmiske, mer kjærlige, for når vi innretter oss etter vår Sjels Guddommelige Natur, som er den vi virkelig er, husker vi vår arv som å være ett med Alt Som Er. Som å være kjærlighet, og alle dens uttrykk som medfølelse, overflod og kreativitet! Vi får tilgang til et bredere spekter av levende Lysspråk og Hellige Egenskaper som danner Blåkopien av Skapelsen.

Når hagen vår blir levende, gjør vi det også. Vi våkner fra vår søvnige tilstand og deler det uendelige mangfoldet i vårt indre univers for alle å se og føle, og for alle å bli velsignet av. Selv uten å gjøre noe, bare ved å ha hagen vår i en herlig blomst, tar de som går forbi oss, ofte på et ubevisst nivå, det velgjørende spekteret av vår Guddommelige Natur. Som ordtaket sier: «Når en mester går gjennom en landsby, forandrer landsbyen seg». Vi er de mestrene i støpeskjeen, og å stelle hagen vår er reisen.

Tårer og Solskinn

Denne helbredelses- og aktiveringsprosessen er på ingen måte lett. For, i likhet med jordsmonnet på Moder Jord, har jordsmonnet i vårt DNA blitt utarmet, belagt, og mangler det aktive, intelligente stoffet som kommer fra å motta vanlig vann og Sollys. Vannet er våre tårer. Og vi har mange tårer å felle som art, ikke sant? Men i motsetning til stammesamfunn der sorg uttrykkes og hedres i seremonier, som en del av å være et integrert menneske knyttet til landet, har vi i eurovestlige kulturer fornektet vår følelsesmessige kropp. En psykofysiologi som ikke er i stand til å gråte med regelmessighet, blir hard og løsrevet, ute av stand til å finne rot i bakken, og ute av stand til å åpne seg for Lyset over. Tapt mellom begge, i den horisontale matrisen av vårt materielle, «suksess»-drevne verden, bedøver og distraherer mennesker seg selv og kaller dette «normalt».

Dette mønsteret er ikke nytt. Det går mange tusen år tilbake, helt tilbake til det gamle Atlantis og før det til Lemuria, da, etter flere tiår med å være blomstrende avanserte sivilisasjoner, hver av dem bukket under for mørkets styrende påvirkninger - de som fortsatt i dag forskygger oss fra det Lyset vi er; for vi er styrt av mørkets arv av patriarkalske maktstrukturer som er fast bestemt på å holde oss i søvn, atskilt og under deres frekvenskontroll.

Eldgamle tegninger av smerte og underkastelse har ødelagt vårt DNA for livstid på livstid, og dette endrede genetiske manuskriptet, som er konstruert av skyggekreftene, har vært grunnlaget som vår nåværende dysfunksjon og ødeleggelse hersker. Dette inkluderer, og er ikke begrenset til, kirkens barbariske innflytelse, vårt tvangsutdanningssystem, forvrengte «familieverdier» og de korrupte regjeringene og deres bruk av marionettmediene for å formidle budskapet deres – «nyhetene».

Som et resultat av alt dette har vår Suverenitet lenge blitt fornektet. Med DNA korrumpert - betinget av mørke overherrer og et sinnssykt, blindt samfunn - opererer vi fra et så begrenset genetisk potensial og dermed tilgang til vår Sjel, eller Lyskropp.

Til tross for dette, har den menneskelige ånd seiret, mot alle odds. Det er vanskelig å finne en forelder som ikke elsker barnet sitt, eller en skolelærer som ikke er velment i sitt ønske om at elevene skal lære. Det er fortsatt mange godhjertede mennesker i regjeringer og i våre militærkomplekser, også. Men uten Lyskodene deres «slått på» og med en enorm ufølt sorg, forblir frøene deres stille i dvale, skjult under lag med tørr, næringsfattig jord. Deres sensoriske eller subtile oppfatning mangler. De sliter med å få tilgang til visdommen til deres Høyere Selv og deres potensial for å gjøre en forskjell på planeten. Faktisk, styrt av den patriarkalske korrupte kodingen i deres DNA, tjener mengden blindt på de patriarkalske kreftene i løpet av 40+ timers uker, og gir en høy prosentandel av deres hardt opptjente penger bort i skatt, mens familietid lider, sammen med mentale, emosjonelle og fysisk helse. Igjen, alt dette anses som ganske «normalt».

Å helbrede sårene våre, tømme programmeringene og aktivere sovende Lyskoder er dermed helt essensielt arbeid. Det er det virkelige arbeidet i disse tider, spesielt gitt det som nå står på spill.

Strålende Regndråper

For å hjelpe deg til å bedre forstå Lyskoder, her er en annen metafor.

Se for deg sjelen din som en regndråpe, og at alt i hele Hav-Universet er innenfor den dråpen du er. Du er hel og komplett, i hovedsak, en unik suveren holografisk representasjon av Skaperen. Når Sollyset finner deg, utstråler du de syv elektromagnetiske fargene i regnbuen. Disse fargepotensialene, eller sovende Lyskoder ved hjelp av metaforen vår, blir aktivert ved hjelp av Solstråler, og øker derved ditt strålende uttrykk. Inntil Lyset finner deg, er de bare potensialer. De venter på at de skal få skinne (blomstre)!

I det mystiske Universet er det mange slags fargestråler - igjen, farge er et levende språk - som kan finne sjelen vår og aktivere forskjellige Lyskodepotensialer, når vi er klare. For eksempel er det den Kosmiske Magenta Strålen, som aktiverer vårt åttende chakra, eller Sjelestjernen, og fremmer vår åndelige bevissthet. Det er også DiamantLys, som renser hjertet vårt og knytter oss dypere til vår uskyld (også kalt - Uskyldens Stjerne).

Hver Kosmisk Stråle spiller en hensikt i vår sjels utvikling, ved å bære spesielle Lyskoder som aktiverer det synonyme kodepotensialet i oss. Hvis regndråpen du er, er så heldig å bli møtt av en Magenta Stråle, vil magenta skinne gjennom deg, aktivere og dermed legge til spekteret av farger og evolusjonær bevissthet. Når jeg skinner DiamantLys inn i klientene mine, bringer kodene med seg muligheten for enorm rensing og hjerteoppvåkning, ved å aktivere de Diamantkodene som allerede er til stede i det Holografiske Selvet.

Alle stråler kommer til slutt ut fra og innenfor den Ene Kilden til perleskimrende Lys som livets uendelige mangfold kommer fra, og til slutt vender tilbake til. Akkurat som hvitt inneholder hele spekteret av både kjente og ukjente (for mennesker) farger, stråler det Ene Hvite, perleskimrende Lyset - også kjent som den Store Sentrale Solen - ut alle fargestråler gjennom Multiverset.

Hver regndråpe sjelen vil uttrykke Lys annerledes gitt sin Suverenitet, sin unike finger-blåkopi, gitt alle sine akkumulerte erfaringer. Ingen regndråper eller vannmolekyler er like. Det er virkelig paradoksalt, kanskje det største paradokset av alle. For vi er hologrammer av hele Universet, og likevel er vi ulik noen annen sjel. Vi utstråler hver forskjellig, og likevel stråler vi fra, og er harmonisert av, den samme Kilden.

Å rense (helbrede) den vanndråpen du er, er nøkkelen til å motta og utstråle bredere spekter og høyere frekvenser av iriserende Lys. Farger du ikke våget å forestille deg, finner veien inn i opplevelsen din, og forandrer deg for alltid. Snart trosser du grensene for fornuften du ble lært og trodde var sann. Sanseportene åpnes bredere! Og som med de vakre fargene og duftene i den rike hagen din, kan ikke utstrålingen din unngå å berøre mennesker, selv om de ikke har full bevissthet. Du forankrer de aktiverende frekvensene i Moder Jord via din cellulære biologi, og blir dermed en frekvensholder som påvirker de minst mistenkte, og vårt hellige hjem, Gaia. Jo mer du renser og åpner, økende kvotienter av Lys aktivert gjennom prismet som er deg, bryter du den kjærlige Guddommelige energien inn i verden, og assisterer, ved selve ditt vesen, global oppvåkning.

Den Lange Reisen Hjem

Når jeg skriver om å våkne opp til vår fullfargede natur, blir jeg minnet om startscenene til Trollmannen fra Oz, og hvordan vi, mens vi er i Kansas, ser ulykkelige og ensomme Dorothy, som lever i monokrome omgivelser. Det betyr at filmen, på dette tidlige stadiet, er skildret i svart-hvitt. Men etter å ha blitt innviet i Oz til styrken, visdommen og motet til hennes kraft, vender hun hjem til Kansas, som nå er avbildet i farger.

Motgang gjør dette. Det åpner oss for farger på vår indre kraftpall vi ikke visste eksisterte, for eksempel utholdenhet vi aldri visste at vi hadde. Men vi har fått nok av slike vanskeligheter, i det minste i den grad det har vært. Den intenst smertefulle reisen med å utvikle seg gjennom lidelse nærmer seg slutten - i det minste for de sjelene som er klare. Foran oss nå, i denne store Oppstigningsprosessen, som så mange våkner til, er muligheten til å utvikle seg gjennom rask og radikal oppvåkning på kvantenivået slik at vi bringer frem eliksiren til våre hjerter og sjeler, og mer skjønnhet spres over land og hav, i luften og himmelen over.

Ved å la Lys komme inn, Lyset til vårt Høyere Selv, som er aktivert gjennom kodene deres, sammen med å føle fylden av vår emosjonelle kropp, inkludert sinne, og kanskje til og med raseri, kommer vi til liv. Dette er hva det vil si å være i live - fullt ut å føle og leve våken som medskapere med liv fra geniene - genene - til vårt Legemliggjorte Subatomære Krystallinske Lyspotensial!

Vi er verken presset eller forventet å ta del i denne Oppstigningsprosessen, å engasjere oss med overbevisning i denne kommende Gullalderen. Snarere er vi bare invitert, slik jeg inviterer deg nå. Hvis det er nok nysgjerrighet, åpnes en døråpning. Et oppriktig og inderlig «Ja» er nøkkelordet for å åpne portene til din oppvåkningsvei og hage. Og så, som lys til mørke, Forsyn rusher inn, og du blir guidet, ofte på mirakuløse måter, til å begynne reisen din. Til syvende og sist klatrer hver person opp i spiralstigen i sitt eget tempo og tid, i henhold til hva som føles sant og rett i vårt indre.

Skulle du ønske å utvide bevisstheten din og åpne for fyldigere opplevelser av hvem du egentlig er, blir eventyret med å leve bare så mye mer spennende. Det er ikke for alle, for ikke alle ønsker å forlate sin nåværende «normale» tilværelse. Komfort og fortrolighet opprettholder forførende en «sikker» hule. Men for de som ønsker å begi seg ut i det ukjente, risikere å passe inn, bli likt og behagelig, vil de ikke angre.

Igjen, det første trinnet er din nysgjerrighet. Er det en del av deg, en gnist i de dype fordypningene i ditt vesen, som sier ja? Selv om det bare er 30%? Du trenger ikke ha et fullt Ja. Noen av de mest mirakuløse helbredelsene jeg har vært vitne til hos mine klienter, har vært hos de som var mest skeptiske. Du kan være skeptisk, så lenge du går fremover. Og hvis du ikke vil, hvis Nei er det klare svaret, så er det greit. Du kan bruke så lang tid du vil, det er ingen hast, det er ingen frist. Men vit at hver sjel til slutt reiser hele spiralstigen hjem, tilbake til Kilden.

Aldri før har det vært en tid som dette, da så mange våkner på en gang. Det vil være en økende progresjon mot et vippepunkt som akselererer denne Oppstigningsprosessen raskere. På dette nåværende tidspunktet er momentumet ustoppelig. Spørsmålet er bare, vil du bli med?

Verden vil aldri gi deg det du vil ha. Bare et åpent hjerte, kan åpne for det Lyset du er. Så selv om du kan bruke så mye tid du vil, er det verdt å stille spørsmål ved din troskap til galskapen i denne verden, og til din lidelse. Nok lidelse er vanligvis katalysatoren for sjelesøk, og likevel er så mange følelsesløse av smerten i en slik grad at de har blokkert seg selv fra den nødvendige indre motgangen som kreves, for å aktivere deres oppvåkningsreise. For dem, som det er for de fleste, er «normalt» tilstrekkelig. 3D-oppfatningen deres forteller dem det. Det er inntil den tiden når nok lidelse og generell misnøye finner dem, og de blir tvunget «under jorden» inn i kroppen sin, inn i Sjelens Hage.

Dette er en lang, kronglete reise hjem, en utrolig modig reise. I likhet med historien om den fortapte sønn, måtte vi forlate Lyset av vår fullblomstrende essens for å huske det. Selv om det aldri virkelig er borte, for et flimmer av Lys skinner alltid i oss, uansett hvor mørke omstendighetene våre kan være, vi er alle helter og heltinner.

Nå, i denne spesielle tiden, når vi går over til Vannmannens (Vannbærerens) Tidsalder, ligger det en åpning for oss til å stige opp, som aldri før. Selv om uroen rundt oss sier noe annet, er dette virkelig vårt kollektive øyeblikk, vår store innvielse i Felten av Ufattelige Blomster Vi Er.

Aktivering av Lyskoder

Innenfor kjernen til hver av cellene dine er DNA, den genetiske manualen eller molekylære blåkopien som koder for protein som deretter danner vev, bein, organer, øyefarge, høyde og andre komponenter i fysiologien din. Som med hjernen din, er det meste av DNAet ditt inaktivt, det forskerne kaller «søppel» DNA. Foreløpig er det anslått at dette er sant for omtrent 98 % av Genomet ditt.

Det forskerne ikke vet er at «søppel» DNA, er et depot for sovende Lyskoder som inneholder eldgammel kunnskap om stjernene, planetene og hele det flerdimensjonale Universet. Dette inkluderer hvem du er i din dypeste suverene natur, og rollen du skal spille her, nå, i denne avgjørende tiden.

Disse Lyskodene har ventet på aktiveringsøyeblikket, i veldig lang tid. Og hvilken bedre tid enn akkurat nå, i løpet av denne avgjørende perioden menneskeheten går gjennom, for at de skal våkne og oppfylle sin hensikt.

Betrakt disse kodene for å være som hemmelige, hellige skrifter. En metaforisk og makrokosmisk sammenligning er Thomas-evangeliet. Skjult i århundrer, ble det oppdaget i 1945 i Egypt, og brakte frem nye radikale syn på Jesus og hans lære (kjettere til Ortodoks Kristendom). Mennesker hadde nå mer tilgang til gammel kunnskap. Ny visdom våknet i menneskehetens bevissthet!

Aktivering av de hemmelige og sovende Lyskodene i Genomet ditt kan sees på lignende måte; skiftet i bevissthet, er imidlertid langt mer radikalt. For med Oppvåkningen av dette Lysspråket holdt på kvantenivået, kommer Oppvåkningen til din Krystallinske Lyskropp og den eldgamle visdommen, hvis tid er kommet. Du har nå tilgang til langt mer av ditt DNA, noe som gir deg mer tilgang til ditt flerdimensjonale Kosmiske Selv!

Dette er faktisk en fødsel av Guddommelig sannhet på sitt reneste nivå, avsløringen av deg holdt hemmelig i ditt u-uttrykte DNA. Sanseporter åpnes, og det er en gjenoppfattelse av livet fra ditt Høyere Selv. Langvarige paradigmer er revolusjonert og oppgradert til en legemliggjort bevissthet om det Suverene Lysvesenet Du Er.

Ved selve ditt Vesen, som Lyset selv, blir du en Stjerneport for andre å koble til deres stjernepotensial gjennom. Du blir med glede Ett med Stjernene og oppfyller dermed den sanne betydningen av hva det er å være en fullstendig legemliggjort, utstrålende Stjerne her på Jorden!

- Vince Gowmon

Kilde: https://www.vincegowmon.com/activating-light-codes/